View Single Post
Old 6th February 2014, 19:37   #12
ryerman
Major Dude
 
ryerman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 665
Quote:
Originally Posted by wxrance View Post
Well am not able to play any station in the player for some reason. Any idea's on this please?
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
........though there's nothing stopping you manually adding the 'SHOUTcast Radio' service (if it wasn't automatically added on install for you) by right-clicking on 'Online Services' and going to 'Service Management' -> 'New' and entering http://www.shoutcast.com/scradioinwinamp/ as the service url (along with how you want to name it, etc) and saving and that gets the search mode working...
That page http://www.shoutcast.com/scradioinwinamp/ is broken for me.
That URL does go to the original Shoutcast "play in Winamp" site.
In the past, I could go there to play radio, without problems, in my Winamp.

But now, clicking on any station gives a split second view of a screen "loading" before returning to the listings, but nothing plays.
Also, various other buttoms do not work, including Configuration, View, Search and Next Page.

My work-around is to use http://www.shoutcast.com.
That site seems to work correctly.
As long as .pls files are associated with Winamp, clicking on a station plays it in Winamp as expected.

Maybe there is something missing in my Winamp installation?
Is there any Internet Explorer setting or configuration that must be used?
Attached Files
File Type: txt Winamp_Info_Report_02-06-2014.txt (25.6 KB, 764 views)

Windows 10 Home, 64 bit, Winamp 5.666, Bento Skin
ryerman is offline   Reply With Quote