View Single Post
Old 12th January 2012, 00:42   #3
jerboa-dumont
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
It is complicated for me. I'm dumb and i'm not a programmer.

I don't understand the config thing. I reset it. I get this :
Quote:
;DNAS configuration file
;Made with the SHOUTcast 2 Configuration Builder

yp1debug=1
yp2debug=1
shoutcastsourcedebug=1
uvox2sourcedebug=1
shoutcast1clientdebug=1
shoutcast2clientdebug=1
relayshoutcastdebug=1
relayuvoxdebug=1
relaydebug=1
streamdatadebug=1
httpstyledebug=1
statsdebug=1
microserverdebug=1
threadrunnerdebug=1
rtmpclientdebug=1
webclientdebug=1
password=******
adminpassword=**********
requirestreamconfigs=1
logfile=C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.log
w3clog=C:\Program Files\SHOUTcast\sc_w3c.log
banfile=C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ban
ripfile=C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.rip

streamid=1
The file is named my_sc_serv.conf and is in the same folder as DNAS.

now it has 5 choices. i tried them all, but nothing work.
It closes.
I get this:

Quote:
2012-01-12 00:48:10 I msg:[MAIN] Logger updating log file to use
2012-01-12 00:48:10 I msg:[MAIN] Loaded config from my_sc_serv.conf
2012-01-12 00:48:10 I msg:[MAIN] Calculated CPU count is 2
2012-01-12 00:48:10 I msg:[MAIN] Starting 2 network threads
2012-01-12 00:48:10 I msg:[MICROSERVER] Listening for connection on port 8000
2012-01-12 00:48:10 E msg:Error opening port 8000 because Could not bind to :8000 because Address already in use.
2012-01-12 00:48:10 I msg:[MAIN] Runner shutdown
2012-01-12 00:48:10 I msg:<***> Logger shutdown
I get into the router. The 8000 to 8010 is open in TCP for the radio. I found nothing else who shares the same ports. So I don't understand this bug too.


The shoucast thing is set on "localhost".
Winamp/Shoutcast gets the music from the soundcard.
Connecting, disconnect, reconnecting etc… not sending anything.

( nullsoft shoutcast v 2.2.3 )
jerboa-dumont is offline   Reply With Quote