View Single Post
Old 24th November 2015, 12:49   #134
djnforce9
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 40
Quote:
Originally Posted by pbelkner View Post
See you those "ispalying" lines from the beginning?
Checked again and this time I could not see them at all.

Quote:
Originally Posted by pbelkner View Post
See you those lines from time to time or only after stopping playback?
I see them from time to time

Quote:
Originally Posted by pbelkner View Post
Appears a "audio client started" at the beginning as usual
I do see audio client started. Here is another log where I played something very briefly and stopped.

PHP Code:
init
  properties
"C:\Winamp\Plugins\out_yasapi-debug.ini"
  
option "debug"(0)
  
option "id""{0.0.0.00000000}.{ad85f454-77f5-4f51-bc37-d303078c4d48}" ("")
  
option "mono2stereo"(1)
  
option "volume"(0)
  
option "audioclock"(1)
  
option "page"(0)
  
option "posx"617 (-1)
  
option "posy"284 (0)
  
option "sleep"5000 (5000)
  
plugin options created
  queue available semaphore created
  queue written semaphore created
  queue mutex created
  queue created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
    result event created
  store result created
  store mutex created
  store available semaphore created
  store created
  event created
  waitable timer created
  thread created
  REQUEST_CREATE
  device enumerator created
  device collection created
  got device count
1
  player 
array allocated
    player device created
    id
"{0.0.0.00000000}.{ad85f454-77f5-4f51-bc37-d303078c4d48}"
    
player property store created
    name
"Speakers (3- LH Labs Geek Pulse)"
    
option "share_mode"(2)
    
option "device_period"(0)
    
option "autoconvertpcm"(1)
    
option "src_default_quality"(0)
    
option "pull"(0)
    
option "ring_size"1.500000 (1.500000)
    
option "ring_fill"1.000000 (1.000000)
    
option "share_size"1.000000 (1.000000)
    
player options created
  player 0 created
  device
"Speakers (3- LH Labs Geek Pulse)"
  
loop started
setvolume
  volume
1.00
open
  wasapi clock
  REQUEST_OPEN
  samplerate
44100
  numchannels
2
  bitspersamp
24
  audio client created
  got device period
    
default: 100000 hns
    minimum
30000 hns
    choosen
100000 hns
  audio client initialized
  audio clock created
  got buffer size
3528 frames
  audio render client created
  ring buffer size
5760 frames (1.63)
  
ring buffer created
canwrite
  REQUEST_CANWRITE
write
  REQUEST_WRITE
canwrite
  REQUEST_CANWRITE
getoutputtime
  REQUEST_GETTIME
getoutputtime
  REQUEST_GETTIME
getoutputtime
  REQUEST_GETTIME
getoutputtime
  REQUEST_GETTIME
write
  REQUEST_WRITE
canwrite
  REQUEST_CANWRITE
write
  REQUEST_WRITE
canwrite
  REQUEST_CANWRITE
getoutputtime
  REQUEST_GETTIME
write
  REQUEST_WRITE
getoutputtime
getoutputtime
  audio client started
  REQUEST_GETTIME
canwrite
  REQUEST_GETTIME
  REQUEST_CANWRITE
getoutputtime
  REQUEST_GETTIME
close
  REQUEST_CLOSE
    fullstop
1
uFrames
3528uFramesPadding0uFramesWrite3528uFramesRing4079bFlush:
 
1retry0
  REQUEST_READ
  REQUEST_END
    min free reqests
10 (12)
    
min free results(12)
  
stopping audio client
  destroying ring buffer
  destroying audio render client
  destroying audio clock
  destroying audio client 
EDIT: It's strange how playback does start if I seek; it only stalls when I first play the song.

Last edited by djnforce9; 24th November 2015 at 13:51.
djnforce9 is offline   Reply With Quote