View Single Post
Old 7th March 2012, 15:22   #1
muel2002
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
'Tracks' field name for filtering in Smart View not working?

Simple request for help, I can't seem to filter my Media Library according to the number of tracks on an album.

I've got a lot of tracks which are the only ones that come from a particular album. What I want to do is filter these out so I can just see the full albums that I have.




Just to make it absolutely clear as to what I am doing, here is the process I go through:


1
I've gone to 'add smart view' by right clicking on 'local media' at the top of the left column section of the media library window.

2
Then within the 'Smart View Creation Dialog' I select 'custom' in the 'choose a present' drop down menu.

3
click on the '+' button within the top section.

4
then from the drop down menus that appear select 'tracks' for the field name, 'is above' and then enter '1' in the text field.

5
In the bottom section for the filter I select the toggle for 'two'.

6
Finally I give the new view a name and click on 'OK'




When I look at the media libray the top two sections ('Artist' and 'albums' are still showing all the albums with only 1 tracks listed under them!

What stupid thing am I doing wrong, misinterpreting or not considering? Is the 'tracks' function supposed to do what I think it's supposed to do, or does filtering under the 'tracks' field name simply not work? Does it work for you?
muel2002 is offline   Reply With Quote