View Single Post
Old 2nd March 2011, 10:42   #3
t3f
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
>the first thing that jumps out is you're using the legacy way of specifying a relay rather than
>the streamrelayurl method as should be used with the v2 tools (as you're using).

i have tryied different versions of relay a stream. one of my test was

PHP Code:
relayserver=192.168.185.48
relayport
=8000 
another test was this

PHP Code:
streamid_1=1
streampath_1
=/listen1
streamrelayurl_1
=http://192.168.185.48:8000/ 
but none of them doesn't turn the audio on.


> other than that, i'm really struggling to follow how / what you've setup on the different
> machines especially with swapping around between versions.

I have two servers

one is 192.168.185.48 (master)
on this server the version (24_02_2011) for serv2 and the transcoder with version 14_12_2011 runs perfectly.

second server 192.168.185.123 (relay)
i have tryied to start the sc_serv2 process and after startup and try to connect to master there comes the error "Segmentation fault".
i searched but no answer or solution found. because i have no idea i tryied to start with the new version and this starts with the same configuration. but only when the master has a different version than the relay??

PHP Code:
2011-03-01 14:42:30     D       msg:protocol_relay_uvox
2011
-03-01 14:42:30     D       msg:[THREADRUNNERthread 2 amt=2
2011
-03-01 14:42:30     D       msg:[THREADRUNNERthread 1 amt=1
2011
-03-01 14:42:30     D       msg:[THREADRUNNERthread 3 amt=1
2011
-03-01 14:42:30     D       msg:[THREADRUNNERthread 0 amt=1
2011
-03-01 14:42:30     D       msg:[THREADRUNNERAdding protocol_relay_uvox to thread 1
Segmentation fault 
sorry for my english it's not the best
t3f is offline   Reply With Quote