View Single Post
Old 19th December 2013, 00:28   #237
Corsario
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by smujohnson View Post
Winamp v5.65 (x86) - Jul 23 2013
Clean install, no 3rd-party skins or plugins
Language Pack: English
Skin: Bug occurs with all of Bento, Winamp Modern and Classic skins

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 11/20/2013, 10:35:20
Machine name: SJOHNSON-W
Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: GA-MA785GMT-UD2H
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor (3 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8190MB RAM
Page File: 3266MB used, 13113MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: ATI Radeon HD 4300/4500 Series

-------------
Sound Devices
-------------
Description: Speakers (High Definition Audio Device)


Problem:
=======

When you press INS and get the "Open Folder" dialogue box, it will not show its "sibling" folders in the same parent directory AFTER you select a directory whose parent has more than exactly 100 directories in it.

Method of Reproduction:
===================

1: Create a folder with 101 subfolders. Sample batch file below will create 101 subfolders in whatever directory it's executed from.

@ECHO OFF

FOR /L %%A IN (1, 1, 101) DO (
MKDIR %%A
)

2: Press INS in Winamp to get the "Open Folder" dialog.

3: Select one of the 101 subfolders, ie, 6.

4: Press INS again, notice that it shows only "6" being a subfolder, the other 100 are gone.

5: Want the problem to "go away"? Delete any 1 of the subfolders to get the count back to 100.

A screenshot showing the problem as a .png is in the attached .zip file. The attachment manager wouldn't accept valid .png's or .jpgs, claiming they were corrupt when they most certainly were not. (Maybe a bug report for another day...)
Hello, I'm quoting this post to say I'm experiencing the same bug with Winamp 5.666 build 3516 (x86, Clean install, no 3rd party plugins).
this didn't happen with 5.65, I could see all my 300 or so music folders. But now I can't go back... the 5.65 installers are gone.

My specs are
Win7 x64 SP1
AMD Phenom II X4 965
4GB RAM
Sound Blaster Audigy SE
Corsario is offline   Reply With Quote