View Single Post
Old 26th February 2019, 11:10   #1
rendiok
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Configuring DNAS v2 protocol

Hello,

I have running a Shoutcast Server v2.6.0.750 for Linux.

On the source streaming side I have a SamCast and, for testing, a Winamp with the Shoutcast DSP plug-in v2.3.5 build 222.

Streaming with v1 protocol from Samcast and Winamp (not at the same time) to the Shoutcast Server works fine.

But changing protocol to v2, in both sources, I have the following behaviour when try to connect:

Shoutcast Server Log:
2019-02-26 12:55:41 INFO [SRC *******:58896] SHOUTcast 2 source connection starting.
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896] state_SendCrypto
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896] state_SendBuffer
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896] state_ConfirmPasswordGet
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896] state_ConfirmPassword
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896 sid=1] Password accepted. Stream id is 1
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896 sid=1] state_SendBuffer
2019-02-26 12:55:41 DEBUG [SRC *******::58896 sid=1] state_StreamConfigurationGet
2019-02-26 12:55:48 WARN [SRC *******::58896 sid=1] Timeout waiting for data
2019-02-26 12:55:48 DEBUG [SRC *******::58896 sid=1] ~protocol_uvox2Source
2019-02-26 12:55:48 INFO [SRC *******::58896 sid=1] SHOUTcast 2 source disconnected.

My sc_serv Shoutcast Server config file:

logfile=/var/log/shoutcast/sc_serv.log
w3clog=/var/log/shoutcast/sc_w3c.log
banfile=control/sc_serv.ban
ripfile=control/sc_serv.rip
publicserver=always
portbase=8080
sslcertificatefile = /etc/letsencrypt/live/*****/cert.pem
sslcertificatekeyfile = /etc/letsencrypt/live/*****/privkey.pem
alternateports=8443
password=*******
adminpassword=*******
streamauthhash=*****
licenceid=*******
userid=******
shoutcastsourcedebug=1
uvox2sourcedebug=1

And when Winamp DSP is trying to connect it, it shows:

Receiving Authorization Response

And the log of Winamp DSP:

2019-02-26 13:02:46 Logging starting
2019-02-26 13:02:47 Disconnecting
2019-02-26 13:02:48 Not Connected
2019-02-26 13:02:52 Connecting to... Server: *****; Port: ******; Mode: v2; Stream ID: 1; DJ / User ID: n/a
2019-02-26 13:02:52 Cipher Response Received
2019-02-26 13:02:52 Receiving Authorization Response

Can anyone help me?

Thanks!
rendiok is offline