Old 20th September 2019, 00:27   #1
cefeidas
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 43
Listed but (nearly) no sound from there...

I have noticed early this week your site had a oroblem, because several servers might have been up and public (incl. mine, which was going well) but had zero listings, wasn't it?
Now, for mine, everything is going well except for the lack of sound from directory.shoutcast.com , as the attachments illustrate!!!
Thanhs for one's reply as soon as possible!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	No Sound 1!.jpg
Views:	34
Size:	177.6 KB
ID:	54489   Click image for larger version

Name:	No Sound 2!.jpg
Views:	34
Size:	369.6 KB
ID:	54490   Click image for larger version

Name:	No Sound 3 and very, very low sound the through VLC player!!!.jpg
Views:	30
Size:	261.6 KB
ID:	54491  
cefeidas is offline   Reply With Quote
Old 20th September 2019, 14:43   #2
NurLutix
Senior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: Germany
Posts: 146
Hey,
Often there are problems with the directory of SHOUTcast, which is why some stations cannot be played.

Greetings.
NurLutix is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump