Old 3rd January 2012, 22:58   #1
registole
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Local Media...not loading?

I'm using Winamp Pro v5.581 (with bento skin), along with Windows XP SP3. Problem here that just started, is that whenever i access the "Local Media" section on the sidebar, nothing loads. I just get a solid grey-ish color. I can add media and stuff to the library, but i can't view it obviously since it doesn't load. What's funny is that i can still play my music, well atleast the music that's in my playlists under the "Playlists" section on the sidebar. I've reset my computer, used system restore, and nothing. What's worse is that i just formatted my computer last week, and i have no idea what is going on. I REALLY hate to go back to itunes :/

here's a picture of what i get when i try to access anything under the "local media" section.



please and thank-you
registole is offline   Reply With Quote
Old 4th January 2012, 08:11   #2
Sabine Klare
Forum Queen
 
Sabine Klare's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Berlin, Germany
Posts: 2,492
Hello registole,
I want to give You some links to some of these threads (there are so many of such threads in this forum, I have looked into my abos and picked up some of them):
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=304613
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=336376
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=332672
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=329556
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=323323
I am so glad, that I myself had not yet this problem...
Greetings from Sabine Klare Aka Sternenmaschinebine
Sabine Klare is offline   Reply With Quote
Old 4th January 2012, 08:32   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
additionally, you've said you're using 5.581 when the screenshot indicates 5.621

in either case, 5.623 is the currently supported version and since 5.622, there is an information panel shown if the library corruption issue happens which makes it easier to know what has happened / get the library back to a state where things can be re-added.

however, there is nothing which can be done to get the data back from the corrupted database file as a completely empty file as happens.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
local media, not loading, not showing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump