Old 18th July 2007, 23:38   #1
evilzoom
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Problem. need to fix - HELP!

error syncing to stream - what is wrong? why noone could connect to my radio:

http://217.199.109.69:31334

[edit > JonnyMac] Moved from Winamp Tech Support to SHOUTcast Tech Support [/edit]
evilzoom is offline   Reply With Quote
Old 19th July 2007, 02:18   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Nothing there. Are there any errors in the DNAS log?

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 19th July 2007, 06:08   #3
Nick@ss
Moderator
 
Nick@ss's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Streamsolutions Headquarters
Posts: 11,953
are you playing mp3 or wma?
Nick@ss is offline   Reply With Quote
Old 19th July 2007, 08:56   #4
evilzoom
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
mp3

<07/19/07@11:54:52> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.8 (Feb 28 2007) starting up...
<07/19/07@11:54:52> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<07/19/07@11:54:52> [main] initializing (usermax:32 portbase:31333)...
<07/19/07@11:54:52> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<07/19/07@11:54:52> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<07/19/07@11:54:52> [main] opening source socket
<07/19/07@11:54:52> [main] source thread starting
<07/19/07@11:54:52> [main] opening client socket
<07/19/07@11:54:52> [source] listening for connection on port 31334
<07/19/07@11:54:52> [main] Client Stream thread [0] starting
<07/19/07@11:54:52> [main] client main thread starting
<07/19/07@11:54:57> [source] connected from 127.0.0.1
<07/19/07@11:54:58> [source] icy-name:CyDS ; icy-genre:Gamers.lv
<07/19/07@11:54:58> [source] icy-pub:1 ; icy-br:192 ; icy-url:http://217.199.109.69:8001
<07/19/07@11:54:58> [source] icy-irc:#cyds ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<07/19/07@11:54:59> [dest: 207.200.98.1] starting stream (UID: 0)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<07/19/07@11:55:10> [dest: 207.200.98.1] connection closed (0 seconds) (UID: 0)[L: 0]{Bytes: 221184}(P: 0)
<07/19/07@11:55:12> [yp_add] yp.shoutcast.com added me successfully

this is log
evilzoom is offline   Reply With Quote
Old 19th July 2007, 09:36   #5
evilzoom
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
could someone help me?
evilzoom is offline   Reply With Quote
Old 19th July 2007, 13:30   #6
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
If the server was up and running, it will be at http://217.199.109.69:31333/ and not 4.

Also, verify you have the right IP address.
www.ipchicken.com

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump