Old 29th September 2012, 00:55   #1
GrandpaFred
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Kcrw

None of the three KCRW streams have any sound, but other stations are just fine. What am I doing wrong?
GrandpaFred is offline   Reply With Quote
Old 29th September 2012, 05:01   #2
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 3,037
Send a message via Skype™ to thinktink
Can you provide the IP and port(s) of all the streams?
thinktink is offline   Reply With Quote
Old 29th September 2012, 14:29   #3
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
would also depend on how and where the streams are being played i.e. if it's via the site player then it might be failing due to the flash update issues.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2012, 23:55   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
and if it's not due to the recent flash update then it would have been due to some of the stream addresses in the tune-in links being provided as incomplete addresses (which the kcrw streams would have been affected by).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 28th October 2012, 08:32   #5
AdrianLesher
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
I am not getting KCRW stations on my Roku box. They were fine up until now.
AdrianLesher is offline   Reply With Quote
Old 28th October 2012, 20:35   #6
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
i've not seen any loss of them from the listings, so it would most likely point at an issue with how Roku is processing any information it pulls from our systems. so from what i can tell that is something they would need to look into as i've tried the partner API and it shows their listings.

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
kcrw

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump