Prev Previous Post   Next Post Next
Old 23rd February 2011, 16:18   #1
lynux
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
listen.pls AAC, MP3 with shoutcast2

Hi all, first I have to say that I broadcast with DNAS v1.9.8 since a long time now and I'm testing v2 for 10 days. I have used the online configuration builder (witch is a good idea), I have an mp3 licence too, but no listeners...except me I noticed that my station doesn't send "now playing" title even I enabled "usemetadata=1"...strange because I see it on my admin page. I want to use two channels: one .mp3 & one .aac

sc_serv section

streamid_1=1
streampath_1=/listen.pls?sid=1
streamauthhash_1=abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

streamid_2=2
streampath_2=/listen.pls?sid=2
streamauthhash_2=abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

sc_trans section

endpointname_0=test.mp3
outprotocol_0=3
serverip_0=localhost
serverport_0=8006
uvoxstreamid_0=1
uvoxuserid_0=admin
uvoxauth_0=me
uvoxradiometadata_0=1
uvoxnewmetadata_0=1
encoder_0=mp3
bitrate_0=128000
samplerate_0=44100
channels_0=2

endpointname_1=test.aac
outprotocol_1=3
serverip_1=localhost
serverport_1=8006
uvoxstreamid_1=2
uvoxuserid_1=admin
uvoxauth_1=me
uvoxradiometadata_1=1
uvoxnewmetadata_1=1
encoder_1=aacp
bitrate_1=96000
samplerate_1=44100
channels_1=2

What's wrong ?
lynux is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
listen.pls, now playing, sc_serv, sc_trans

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump