Old 8th January 2010, 07:12   #1
madisv
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Winamp logo between video clips

Hi all,

Is it somehow possible to remove a Winamp logo while next video clip is loading?
madisv is offline   Reply With Quote
Old 12th January 2010, 07:38   #2
iowanews1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
This is the problem that is plaguing me since I upgraded to the latest version. I need to get rid of the winamp (piece of film) logo in the video player screen showing up between videos. I need them to play seamlessly or at least just have black between video files.
iowanews1 is offline   Reply With Quote
Old 13th January 2010, 06:33   #3
madisv
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
You said that the problem came after upgrading to latest version. So I assume that previous versions didn't have this "feature"?
madisv is offline   Reply With Quote
Old 13th January 2010, 20:11   #4
iowanews1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
It only happens when playing back .flv files...seems to work fine w/o the llama logo between videos if the "normal" file types (.wmv, .avi, etc.) are used. Before this version you couldn't play .flv so I can't really comment on that.

I'm guessing that the llama shows up as a loader "bridge" between videos on the player window. If there's a way to change it to just a blank (black) screen, maybe someone can tell me!
iowanews1 is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2010, 09:20   #5
fooliosis
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
followup

any luck getting rid of the logo?
fooliosis is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump