Old 13th February 2008, 16:28   #1
rhino23hookem
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Skips in burning

I have a program, MP3 Trackmaker by Heathcosoft, that I have used to divide tracks of a song into about 10 separate tracts. When I did this and listen to it in Winamp, it plays smoothly from track to track and you can not hear anything when it transitions from one song to the next. However, when I burn the CD, there are split second gaps that appear. I have tried burning this on MusicMatch, Windows Media, and now Winamp. Since Winamp was the only one that provided a flawless playback, I thought it would burn the same way, but it did not. Can anyone assist me on this? Thanks....
rhino23hookem is offline   Reply With Quote
Old 14th February 2008, 08:28   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Yeah, that's how they are burn with Winamp, sadly. Try a professional burning program if you have one, like Nero.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump