Old 21st October 2010, 15:00   #1
thek
Member
 
thek's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Austria
Posts: 92
problems with MUI_FINISHPAGE_RUN

Hello Guys

I have a problems with MUI_FINISHPAGE_RUN
I set it to run program to create licensing information
code:
!define MUI_FINISHPAGE_RUN '$INSTDIR\program\ADTGetLicenseInfo.exe /outfile $INSTDIR\Sendtoxxx.txt'


But it fails
If I check the Logfile I see the following
Exec: command=""d:\XXXXX_V3.3.0\program\ADTGetLicenseInfo.exe /outfile d:\XXXXX_V3.3.0\SendtoXXX.txt""
Exec: failed createprocess (""d:\XXXXX_V3.3.0\program\ADTGetLicenseInfo.exe /outfile d:\XXXXX_V3.3.0\SendtoXXX.txt"")

but the programm exist
running the stuff from the command line also works??
adding the same command to .onInstSuccess is also ok?

somebody know what I'm doing wrong?
thek is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2010, 15:09   #2
Netsurfer24
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 104
Try to add your parameter(s) per:
MUI_FINISHPAGE_RUN_PARAMETERS parameters

See: http://nsis.sourceforge.net/Docs/Mod...UI/Readme.html
-> Page settings -> Finish page settings

Gunther
Netsurfer24 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Tags
exec, mui, umui

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump