Old 26th August 2002, 22:26   #1
jose21
Senior Member
 
jose21's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Portugal, with proud
Posts: 123
Send a message via ICQ to jose21
Shoutcast DSP Plug-in

When I`m installing Shoutcast DSP Plug-in, I can`t continue installing because it says that I`m able to proceed when it detects winamp

thanks
jose21 is offline   Reply With Quote
Old 26th August 2002, 22:31   #2
Sawg
Guest
 
Posts: n/a
Do you have Winamp 2.X installed?
  Reply With Quote
Old 27th August 2002, 11:21   #3
jose21
Senior Member
 
jose21's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Portugal, with proud
Posts: 123
Send a message via ICQ to jose21
thanks I understood!!

I had Winamp 3 and I uninstall and install winamp 2.81!!
jose21 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump