Old 7th April 2008, 00:11   #1
Snizbatch
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Updated tag info not refreshing

Windows Vista - Using WinAMP 5.52, Bento Skin, with File Info in the Multi Content View


If tag info for a song is changed while the song is playing the library value changes but the file info data in the multi content view doesn't update until the playlist cycles. It won't even update if you replay the song by clicking it again, or right click the song and choose 'read meta-data on selected item'.

The library data also sometimes didn't update when the tag was edited. It seemed to happen at random times... When the song was being played, not being played, or when 'read meta-data on selected item' was chosen. Then suddenly it seemed to be fixed and refresh immediately when finished editing the tag... This one I couldn't correlate with anything I was doing.
Snizbatch is offline   Reply With Quote
Old 7th April 2008, 00:44   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,094
That's because you're using an old unsupported version.

I can't reproduce the problem with Winamp 5.531
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump