Old 15th November 2008, 02:16   #1
Jnx
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Microphone is on constantly

I finally opened my ports so that I can run a shoutcast server, but now I have a problem on my side.. at least I'm pretty sure it's my side.

I'm playing music, the player says it's playing a song, but all you hear is my microphone. How can I fix this?

Thanks,
James
Jnx is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 02:31   #2
Jkey
Forum King
 
Join Date: Jul 2004
Location: E*arth
Posts: 3,031
you need to choose "stereo mix" or "what U hear"
from the windows recoding mixer.

If you are on xp click the input tab of the shoutcast dsp
and click the Open Mixer button.
When the mixer opens check the above.

So Long, and Thanks for All the Fish.
Jkey is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 02:41   #3
Jnx
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Quote:
Originally posted by Jkey
you need to choose "stereo mix" or "what U hear"
from the windows recoding mixer.

If you are on xp click the input tab of the shoutcast dsp
and click the Open Mixer button.
When the mixer opens check the above.
I've done this, here is a screenshot of it.

Jnx is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 02:59   #4
Jnx
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Not sure if this helps or not but I'm using a USB microphone (AK5370.. google it)
Jnx is offline   Reply With Quote
Old 15th November 2008, 22:17   #5
Jnx
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Noone knows how I would fix this?
Jnx is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump