Old 16th March 2020, 19:02   #1
DannyGHE
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 25
Shoutcast v2.6.0.753/win64 - SSL

I am trying since days to implement SSL/HTTPS on Shoutcast Server v2.6.0.753/win64 without success.

I have valid certificate and private Keys
Nevertheless , unable to connect in SSL .

I have those lines in sc_serv.conf :

sslcertificatefile=C:\Shoutcast-Emotion\emotion.crt
sslcertificatekeyfile=C:\Shoutcast-Emotion\emotion.key
alternateports=443
dstip=stream1.dgnet.be

Path are valid.
Port 443 is not used by another process.

Log show this :
2020-03-16 19:45:17 DEBUG detected ssl request, checking further
2020-03-16 19:45:17 DEBUG detected ssl request, checking further

Any idea ?
( do not test the URL right now, I have removed SSL config lines from to config, otherwise the published URL is not working )
DannyGHE is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2020, 19:47   #2
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 371
Hey!
Have you entered your license key and User ID? Is the stream deposited as public?
LStratmann is online now   Reply With Quote
Old 17th March 2020, 08:03   #3
DannyGHE
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 25
Yes of course , both are included in the conf file.
This is a public stream
DannyGHE is offline   Reply With Quote
Old 24th March 2020, 18:55   #4
DannyGHE
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 25
Any other idea ?

Impossible to get SSL working on Windows 2019 running Shoutcast Server v2.6.0.753/win64

I have a valid certificate .
Certificate is tested successufully with https://www.sslshopper.com/

But Shoutcast is not working in HTTPS ( with a valid premium account )
Do I have to install something like OpenSSL for Windows ?
DannyGHE is offline   Reply With Quote
Old 24th March 2020, 19:30   #5
jbmusic
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 30
the sames issue here as well!
i hope you can help me on this.. already send a topic, without succes..
jbmusic is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2020, 13:14   #6
DannyGHE
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 25
Some part of the log , if it may help :

2020-03-24 19:59:27 INFO [MAIN] SSL keys installed
2020-03-24 19:59:27 INFO [MAIN] Starting 1 network thread
2020-03-24 19:59:27 INFO [MICROSERVER] Listening for source and client connections on port 80
2020-03-24 19:59:27 INFO [MICROSERVER] Listening for legacy source connections on port 81
2020-03-24 19:59:27 INFO [MICROSERVER] Listening for client connections on alternate port 443
2020-03-24 19:59:27 INFO [MICROSERVER] Listening for client connections on alternate port 8008
2020-03-24 19:59:27 INFO [METRICS] detected paying offer
2020-03-24 19:59:33 DEBUG detected ssl request, checking further
DannyGHE is offline   Reply With Quote
Old 25th March 2020, 14:34   #7
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 371
Please note that you are in the wrong category. This category is for SHOUTcast for Business and the monetization program of Targetspot.
LStratmann is online now   Reply With Quote
Old 2nd April 2020, 08:10   #8
DannyGHE
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 25
As for as I know, i am not the person who moved this thread to another folder .

This was created in the right folder , and now shows this icon " moved ".
Don't know who moved it
DannyGHE is offline   Reply With Quote
Old 8th June 2020, 08:10   #9
tiimbz
Junior Member
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 5
We are having the same issue. Anyone found a fix for this?
tiimbz is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast For Business & Monetization

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump