Old 6th August 2020, 13:27   #1
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
Angry Rebooted station, now nothing playing

Guess I gotta troll on the Winamp forums to beg someone to restart it for me? What the hell is going on here?
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2020, 13:58   #2
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
Thanks for the reset, but now the song that's playing does not match the artist/title info being displayed. How in the heck do I fix that???
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2020, 15:09   #3
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
Never mind. I think my media player was messing up. It's all on track now.
icetraigh is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2020, 16:23   #4
NJK
FRYSK BLOED TSJOCH OP- FRISIAN
 
NJK's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: a real Frisian hometown
Posts: 15,439
Quote:
Originally Posted by icetraigh View Post
Guess I gotta troll on the Winamp forums to beg someone to restart it for me? What the hell is going on here?

not the best option

support@shoutcast.com is a better one

trolls never last long on this forum.

Each Thursday a new show on Celtica Radio with Darkwave music.

Nope, it's not a radiostation just a non stop darkwave music stream

WINAMPSHOUTCAST
NJK is offline   Reply With Quote
Old 6th August 2020, 18:50   #5
icetraigh
Junior Member
 
Join Date: Aug 2020
Posts: 13
a) Meant "troll" in a boating sense
b) No, the e-mail is horrible. I've asked all of these questions and more with that e-mail about 3-4 days ago and still haven't received a response. This forum is the ONLY way anyone seems to be getting any sort of response.
icetraigh is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast For Business & Monetization

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump