Old 2nd July 2014, 21:21   #1
chophouse
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 26
Shoutcast & Icecast on same box?

Is it acceptable to run both a Shoutcast server and an Icecast server on the same box, at the same time? What are the pros and cons?

Listen to Blues Debut
The freshest blues tracks 24/7
www.bluesdebut.com
chophouse is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2014, 21:37   #2
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
if that's what you want to do then there's nothing stopping you from doing it. you just have to ensure the machine can cope with multiple DNAS which is the same for any setup so nothing SHOUTcast vs Icecast specific.
DrO is offline   Reply With Quote
Old 3rd July 2014, 16:36   #3
Bryon Stout
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 377
I have no issue doing this. I use them both as relays.
Bryon Stout is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Tags
hardware, icecast, shoutcast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump