Old 1st May 2006, 16:09   #1
stepp2k6
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
windows keyboard - hotkeys problem

hi guys! while searching the forum it recognized that there're a lot of people having probs with those m$-hotkeys but i couldn't find someone with my problem:

i have the newest intellitype (5.5 i think) and it works great with the classic-skins....

but when im changig to a "new skin" (not the oldskool lookout... e.g. "mmd3") the hotkeys wount work any more...

is there a plugin available 2 fix this?

thx in advance

(sorry if this problem was allready postet.. couldn't find anything )
stepp2k6 is offline   Reply With Quote
Old 1st May 2006, 20:52   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
From the Common Issues section of the Troubleshooters Sticky...

MultiMedia Keyboard Issues & Fixes
__________________________________________________________

Also, issues specifically related Micro$aft keyboards & IntelliType drivers...
here and/or here
__________________________________________________________

BTW, unrelated to the keyboard issue, the MMD3 skin was originally made for Winamp3 and is somewhat buggy with Winamp 5. Click Here for updates to the MMD3 skin.

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump