Old 12th November 2011, 09:33   #1
deep'n'dark
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Estonia
Posts: 3
Audio stutters while browsing

Hi!

I am listeing to the winamp radio channels via this site but my sound is glitching or stuttering when I browse whatever site at the same time. I have searched google and tried many things but no luck so far. I updated to the latest adobe flash, tried another browsers but it didn't help. Before i start sepcualting too much I'd like to ask your help and advice how to solve this problem and what is the reason for this.

Thanks!
deep'n'dark is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2011, 00:29   #2
muppet
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 40
Send a message via ICQ to muppet Send a message via AIM to muppet Send a message via MSN to muppet Send a message via Yahoo to muppet Send a message via Skype™ to muppet
First of all you need to figure out: Is it the streaming audio that's not getting enough bandwidth causing the stuttering? Or is winamp not getting enough CPU etc.

Try with another media player to see what happens. If it keeps happening, then probably browsing is taking up to much bandwidth and causing you the issue.
muppet is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2011, 04:14   #3
deep'n'dark
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Estonia
Posts: 3
I decided to reinstall my XP as nothing seemed to help and now it works again, no problems at all. I think it was some of my system drivers that caused it. Thanks for trying to help!
deep'n'dark is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
audio, browsing, glitch, stutter

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump