Old 10th January 2006, 22:13   #1
mexic0la
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
'the'

hi there, i have selected a folder for my audio section on the library, this shows up all the music in the folder, but the order they appear is borked :/ the word 'THE' at the start of any band is being ignored.
Is there some simple solution to fix this?
I usually use the 'album list' plugin where i just select to ignore or use 'THE' at the start of band names.

btw did a search and looked around for this but couldn't find anything sorry if repost, also all the tags and folders are named correctly.

thnx.
mexic0la is offline   Reply With Quote
Old 10th January 2006, 22:18   #2
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Hopefully and just maybe, someday...
Quote:
From the Winamp 5.0 Wishlist

Media Library: General
.
.
.
.
Metadata to take account of more than just "The"
reference:http://forums.winamp.com/showthread....03#post1274703

Please do not PM me for tech support. Any request for tech support through PM will be ignored.
Read the Stickies
---> | | | | <--- Knowledge is power
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Old 10th January 2006, 22:21   #3
mexic0la
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
sorry it is difficult searching for 'the'

i did look honest!!
mexic0la is offline   Reply With Quote
Old 10th January 2006, 22:24   #4
JonnyMac
Moderator
 
JonnyMac's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 14,385
Quote:
Originally posted by mexic0la
sorry it is difficult searching for 'the'
Exactly. That is a difficult issue to search for. So no worries.
JonnyMac is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump