Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11th October 2012, 22:58   #1
Kainchild
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Shoutcast radio link don't work when clicked, just end up with a black screen

Every time I click on a link on the Shoutcast radio list, I end up getting this black screen and once I click on that screen, it goes back to the list but then you can't click anything afterwards. How do I fix this problem?
Kainchild is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2012, 00:13   #2
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 3,030
Send a message via Skype™ to thinktink
  • What operating system are you on? Windows(3.1/NT/98/2000/XP/Vista/7/8)? MacOSX? Linux?
  • Which browser do you normally use and what is it's current version?
  • Have you tried using a different browser yet?
  • Do you have any third-party add-ons/plugins/modules/toolbars/bho(s) installed in your current browser?
thinktink is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2012, 00:43   #3
Kainchild
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Firefox 15.0.1

Windows 8.

What does my browser have anything to do with this?

I am talking about the Shoutcast list on the Winamp player. Everytime I click it, I get this black screen followed by the whole list freezing up. The only way to unfreeze it is to click something else on the side and then re-click the Shoucast option.
Kainchild is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2012, 15:12   #4
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 3,030
Send a message via Skype™ to thinktink
Ah ha! I thought you were talking about www.shoutcast.com Must've mis-read your post.

I think I saw some other complaints with similar issues in the Winamp Technical Support and Winamp Bug Reports sub-forums before, but I'm not sure. I just tested it on my computer and it seems to work. However, it does take a little bit to pop but not very long, maybe 5 seconds, so I'm not seeing your issue.

I found a thread that seems to have the same issue as you:
http://forums.winamp.com/showthread.php?t=319835

Take a look and see if any of the suggestions in there help you out.
thinktink is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2012, 21:06   #5
Kainchild
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Tried what they suggested on that page and it still didn't work. Maybe there's a setting or something I am suppose to change?

Update: I just played with the settings on the gear wheel on the top of the Shoucast window and checked on the enqueue stations, played a station on the play list and got it to work. I then unchecked the option and now the station are all working again. I wish I knew to God why I had to do that just to get it to work.
Kainchild is offline   Reply With Quote
Old 12th October 2012, 23:38   #6
thinktink
Forum King
 
thinktink's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: On the streets of Kings County, CA.
Posts: 3,030
Send a message via Skype™ to thinktink
Only thing I can guess is doing that might have reset some internal settings then putting back to it's default behavior.

At least you got it to work again.
thinktink is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump