Old 27th January 2003, 22:05   #1
bushes
Junior Member
 
bushes's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 12
music play to fast

Please help me my station is out of control! I put it on a remote server and now the music plays way to FAST! What is going on check it out at http://www.shoutcast.com/sbin/shoutc...e=filename.pls
bushes is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2003, 21:01   #2
sonicclub
Junior Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 23
I have had the same problem before, this usually happens when your computer is lagging bad or if your doing stuff while the station is running, it's not recommended that you use the computer much while your streaming, I learned not to mess with it much because it messes with my station too, if it's lagging u can usually tell because the data numbers skip or pause a little. They should be counting like a normal stop watch would (constantly going without skipping). That's just an example. If that isn't the problem then I don't know what is, but that's how I fixed my station. If your running on a slow computer with Windows 98 or something, then it will do that, i run my station on a 300Mhz computer with Windows XP, I have tried using Windows 2000 Server and it works ok, but it locked up a lot more. XP is more stable (i think so anyways). I guess it is a little weird that my slow 300Mhz computer with only 64mb of RAM could even run XP because people with computers twice as fast were having trouble installing it.
sonicclub is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump