Old 29th January 2003, 03:51   #1
dangerrrdoll
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Berkeley CA
Posts: 3
Send a message via AIM to dangerrrdoll Send a message via Yahoo to dangerrrdoll
HELP! - Broadcast settings

Ok both Audion and MacAMP say they can stream to shoutcast... I get everything working down to where it says Address, Password, URL, etc... Does anyone know how to do this? My other option is QuickTime Streaming Server, and that is even more confusing.
dangerrrdoll is offline   Reply With Quote
Old 29th January 2003, 04:17   #2
Jay
Moderator Alumni
 
Jay's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Next Door
Posts: 8,942
you have to have a server installed as well to stream or pay a third party host, some hosts are listed here http://www.radiotoolbox.com/hosts/
Jay is offline   Reply With Quote
Old 29th January 2003, 04:20   #3
dangerrrdoll
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Berkeley CA
Posts: 3
Send a message via AIM to dangerrrdoll Send a message via Yahoo to dangerrrdoll
I was intending to host 'em myself, but i can't really figure any of it out. thx for the link. still confused tho.
dangerrrdoll is offline   Reply With Quote
Old 29th January 2003, 04:44   #4
Jay
Moderator Alumni
 
Jay's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Next Door
Posts: 8,942
just read the many faq's and guides at the top of this and the shoutcast discussion forum, it's all explained in pretty good detail.
Jay is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump