Old 23rd June 2000, 22:45   #1
calyk
Junior Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Houston, TX
Posts: 2
Hello

Im having trouble getting Winamp to play .mp3s Winamp will play .mid no problem. And Napster will play .mp3 no problem. When I try to play .mp3 it will open a separate .wma file and will play the song but has no sound. Then, if i try again, it gives me an error like this "Error Creating Writer". I dont know what to do, and in the past never had this problem with Winamp. (I recently upgraded to new version). Can someone help me? It would mean a world of difference to get this fixed.

Thank you very much

Danny
calyk is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2000, 23:00   #2
Ice
Moderator Alumni
Americas Favorite Smut Peddler
 
Join Date: Jun 2000
Location: Sun Prarie, WI
Posts: 3,303
Hmmm... I think you might have the wrong output plugin. Go into preferences, plugins then output, and make sure that either the WaveOut or DirectSound plugin is selected.
Ice is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2000, 23:08   #3
calyk
Junior Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Houston, TX
Posts: 2
Excellent, your advice worked, thanks
calyk is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump