Old 30th April 2003, 01:25   #1
tangofan
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 25
2.90 bug(?) when clicking "Previous" button

When clicking on the "Previous" button
in Winamp 2.91, Winamp always starts
playing the beginning of the previous
song.

However I would expect it to
behave like the CD players that I know,
that is: Jump to the beginning of
the current song, unless the
current song position is within
the first second or so, only
then jump to the beginning of the
previous song.
tangofan is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2003, 02:07   #2
mikm
Major Dude
 
mikm's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: somewhere else
Posts: 1,255
i doubt that's a bug, its meant to do that.
if you want to restart the song, hit play (x) again

powered by C₂H₅OH
mikm is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2003, 03:47   #3
Zarkon
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 12
This feature's been in Winamp long before 2.9x. To start at the beginning of the song, push Play.

(Exactly why the play and pause buttons are separated...)
Zarkon is offline   Reply With Quote
Old 1st May 2003, 01:58   #4
mikm
Major Dude
 
mikm's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: somewhere else
Posts: 1,255
ummm...I just said that.

The play and pause buttons are seperated for just that reason: pause pauses, play plays/starts the song over

powered by C₂H₅OH
mikm is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump