Old 3rd August 2007, 12:02   #1
bob2048
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Specifying /INIDIR under Win2k give a strange bug

On Win2K, when I start Winamp from a batch as follow:

code:
"C:\Program Files\Winamp\winamp.exe" /INIDIR="C:\IPsecours" /CLASS="WinampIpSecours" C:\IPsecours\IPsecours.m3u


or

code:
"C:\Program Files\Winamp\winamp.exe" /INIDIR="C:\IPsecours\" C:\IPsecours\IPsecours.m3u


Winamp receive this string and doesn't start playing what it should do

C:\IPsecours\IPsecours.mˆ3u

Without specifying an INIDIR, it works and it also works under XP
bob2048 is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2007, 12:40   #2
siebe83
Forum King
 
siebe83's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,229
It's a known issue, already fixed for the next version.

http://forums.winamp.com/showthread....id=156839#535b
Quote:
-Filepaths corrupted when opening Winamp via Explorer context menu under Win2k *

-Long filenames/paths corrupted under Win2k/Vista (not XP) *

If you're bored go here or, if the boredom is more serious, here.
siebe83 is offline   Reply With Quote
Old 3rd August 2007, 13:49   #3
bob2048
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Thanks for information. I didn't found this when i made a search.
bob2048 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump