Old 29th June 2006, 22:05   #121
Psythik
Got his CT back
and didn't pay $10
(Forum King)
 
Psythik's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Phoenix, AZ
Posts: 3,581
Quote:
Originally posted by Psythik
Creative Zen Sleek
Firmware: 2.01.03
Tech Specs
Windows: XP Home, SP2 (fresh install after format last week)
Working OK

I was able to plug it into my lappy and get it working without having to install any of Creative's drivers. However, initially it wasn't showing up in Winamp, so I rebooted, opened Winamp, there was a ten second freeze, then it started working! Direct playback from Zen to Winamp doesn't work yet tho... :

/I've noticed that when I try to organise my music by size, it instead organises it by artist...
Winamp stopped detecting my Zen Sleek after I upgraded from Winamp 5.22 to 5.24. I'd go back to 5.22, but WinampHeaven only has the stripped-down version available.

This is a sig of some nature.
Psythik is offline   Reply With Quote
Old 3rd July 2006, 01:56   #122
DaveFeelsRight
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Apple 30 gig video iPod


version: 1.1.1
s/n: 8L619D9TSZ9
model: MA002LL
format: Windows

when i got my ipod a few days ago, i used it with winamp 5.24 just fine, but today, all my artists are GONE, but when i plug it back in to winamp it says all my artists are there! wtf, and looking at my info on my ipod, it says it holds 27.8 gigs and the current space left is 21.1, what the hell
DaveFeelsRight is offline   Reply With Quote
Old 14th July 2006, 07:54   #123
Red Mullet
Banned
 
Red Mullet's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 439 East District, Mount Paozu
Posts: 57
Creative (cs990211)
Firmware: 1.1
windows os:98
interface:pmp_ipod.dll

Working ok. but sometimes there is a crash I think there is error or bug when work together. This error when occured that I want to work 2 media player with each other.
Red Mullet is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2006, 21:35   #124
Extranion
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
My Packerd Bell Audiokey doesnt works...

but i dont get it...

Nullsoft plz can u build in a Send to portable drive function?

then u can send files to all mp3 players!!!
I use now mediamonkey to transfer my files but that sucks because im a great winamp fan.
Attached Images
File Type: gif mp3player.gif (83.0 KB, 470 views)
Extranion is offline   Reply With Quote
Old 19th July 2006, 11:27   #125
CraigF
Passionately Apathetic
Administrator
 
CraigF's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Hell
Posts: 5,435
its already in development. check the pmp_usb thread

CraigF is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2006, 10:09   #126
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
Update for you all: the next version of winamp will feature copy to hard drive and playback for p4s and njb devices.

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2006, 17:10   #127
Juanus
Major Dude
 
Juanus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Santa Monica, CA
Posts: 734
Send a message via AIM to Juanus
Please please please say that there is a "Sync All" function. Transfering the playlists one by one is a little inconvenient. Thank you thank you thank you for all of your awesome work!
Juanus is online now   Reply With Quote
Old 21st July 2006, 18:30   #128
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
A feature which will do this has been planned, Janus

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Old 24th July 2006, 01:16   #129
sugarfreegum
Junior Member
 
sugarfreegum's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: New York State
Posts: 18
I have a 3rd Gen iPod. I don't know what firmware version it has. I have a WinXP machine, and Winamp 5.24. I don't have any of the old portable device plug-ins (just installed Winamp today).

The first time I plugged in my iPod, Winamp recognized it. I didn't try to synch any files at that point.

The second (and third and fourth and fifth) time I plugged in my iPod, Winamp did not recognize it. I have tried allowing iPodService.exe (I think that's the filename) to run in the background, to not run in the background, to restart Winamp, to connect before starting Winamp, to connect after starting Winamp, to reboot Windows, and all variations that I can think of.

I can't think of anything that changed between my first and second tries.

What else can I try to get Winamp to recognize my iPod? Thanks to anyone who can help... I'm REALLY looking forward to getting iTunes off my computer! So far I'm very happy with Winamp (although I've spent all day learning the "ins and outs" and configuring it )

Nicole

EDIT: I confirmed that I have the latest firmware edition (2.3).

EDIT AGAIN: iTunes no longer recognizes my iPod, either. When I plug in the iPod, Windows Explorer launches (and I can see my files via WE, so I know the iPod itself is ok). GRR.

FINAL EDIT for tonight because I'm quitting: iTunes just told me that I need to restore my iPod to the factory settings. It's a d*mn good thing that I have my music backed up in several places, because if I didn't, I'd be screwed. <is very, very frustrated at the moment>

Last edited by sugarfreegum; 24th July 2006 at 01:46.
sugarfreegum is offline   Reply With Quote
Old 24th July 2006, 02:40   #130
sugarfreegum
Junior Member
 
sugarfreegum's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: New York State
Posts: 18
Ok, so I lied, I didn't quit... I can never leave a problem unsolved. Since I have a workaround (I think), I'm going to put it in a new post... is that ok?

1. I wiped clean the iPod using the "Restore" function on the most recent version of the iPod Update Software.

2. I connected the iPod to the computer, launched iTunes, and let iTunes do its formatting thing ("Hello, my name is iTunes, how do you do? Pleasure to meet you, Sr. iPod").

3. I set the iPod to manual update AND deselected "launch iTunes when iPod is attached" within iTunes Preferences window.

4. I disconnected the iPod, shut down the computer, and re-booted.

5. I used the Task Manager to kill iPodService.exe, launched Winamp, and connected the iPod. Winamp recognized the iPod (yes!). I attempted to add an album. The queue showed a song titled "-" with the status "can't open file." I couldn't erase that file, no matter what I did, and no files below it would synch.

6. I fixed myself a drink.

7. I disconnected the iPod and shut down Winamp. THEN I ran iPodService.exe, restarted Winamp, connected the iPod, and Winamp recognized it.

8. NOW the problem is that I can synch a small and random number of songs before the same thing happens: it will do a few songs and just halt. One will say "Done," the next will say "Waiting," and nothing happens. This means that I'm adding my songs to my iPod one at a time, for all 5,000 songs, disconnecting and reconnecting the iPod every few minutes. <goes to get another drink> What gives?

I realized later that I could probably have saved the music on my iPod, although in the end, that was pointless, because I plan to trash iTunes ASAP (http://forums.winamp.com/showthread....=iPod+database).

Ok, I hope that was helpful to someone... the secret seems to be the iPodService.exe.
sugarfreegum is offline   Reply With Quote
Old 24th July 2006, 20:06   #131
sugarfreegum
Junior Member
 
sugarfreegum's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: New York State
Posts: 18
Ok, I went to use my iPod at work today, and there is no music on it. Last night, however, it *appeared* that I uploaded several dozen albums to it successfully. Where did they go?

I would really appreciate it if someone could help me with this. Until then, it's back to iTunes... and if I can't get this figured out, it's a permanent switch. Too bad :-( but I've wasted too much time on this already :-(
sugarfreegum is offline   Reply With Quote
Old 30th July 2006, 19:06   #132
Pliskin
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: London
Posts: 1
Archos gmini 500

Archos Gmini 500

Firmware : 1.5.12

Winamp doesnt detect it as a portable device, and it doesn't come up in 'installed device plugins' in the preferences window. I can manually access the archos using explorer etc, drag and drop files and playlists, but cannot sync or update playlists. Please help...
Pliskin is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2006, 02:33   #133
cdysthe
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 58
Rio Carbon not working

Rio Carbon
Firmware Version: 1.95 PlayForSure
http://www.digitalnetworksna.com/sho....asp?model=267
Not Working
Winamp crashes during deletion of mp3 files. It is possible to (auto)fill an empty player. It worked in 5.24, but not in the latest beta.

//C
cdysthe is offline   Reply With Quote
Old 11th August 2006, 17:45   #134
milkohol
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
LG VX8300 V Cast Mobile Phone

Device: LG VX8300 (Verizon V Cast Mobile Phone - PlaysForSure Device)
Firmware:Not sure, but it's fairly new from Verizon so probably the latest available.
http://us.lge.com/products/model/det...n_VX8300.jhtml
Not Working -- Crashes completely

Windows XP SP2, Clean install of Winamp 5.24
Detects fine, and even can get the file listing (files I had sucessfully sync'ed using WMP10 previously) from both the internal and the removable memory card, but trying to sync any files leads to Winamp crashing immediately. It pulls up the "Winamp Portables" tab in ML with the song in queue to sync and then Windows pops up the Winamp has encountered and error dialog.
milkohol is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2006, 03:04   #135
jonathonbarton
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Brighton, CO, USA
Posts: 1
Cingular 8125 (HTC Wizard/T-Mobile MDA)

Device Manufacturer + Model Number:
Cingular 8125 AKA HTC Wizard AKA T-Mobile MDA
Firmware Version (if known): 2.25.11.1

Link To Product Website (preferably in english with available technical specs)
http://www.microsoft.com/windowsmobile/5/default.mspx
http://www.pdadb.net/index.php?m=pda...20Wizard%20200

Working/Not Working: Not working. Neither the onboard memory nor the 1GB MiniSD card are recognized. Napster and Yahoo Music recognize both as Portable PlaysForSure devices.
jonathonbarton is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2006, 00:00   #136
Psythik
Got his CT back
and didn't pay $10
(Forum King)
 
Psythik's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Phoenix, AZ
Posts: 3,581
Quote:
Originally posted by Psythik
One other thing, changes I make to the genre don't take effect. (Ex: I highlighted a bunch of songs with the genre "Rock", used CTRL+E to edit them, then changed the genre to "Alternative"). When I went to my mp3 Player, played one of the songs, and noticed that the genre still says "Rock". Anotherwords, genre changes don't work when I change them directly from the player's HD in Winamp. Haven't tested it with other ID3 elements yet.
ID3 Editing now works in Winamp 5.25 beta! THANKYOUTHANKYOUTHANKYOUTHANKYOU!!!!!!!


Organising by Genre instead organizes by Track # now, tho, and organising by Year organizes by Genre instead...

This is a sig of some nature.
Psythik is offline   Reply With Quote
Old 19th August 2006, 00:08   #137
Psythik
Got his CT back
and didn't pay $10
(Forum King)
 
Psythik's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Phoenix, AZ
Posts: 3,581
Quote:
Originally posted by Psythik
ID3 Editing now works in Winamp 5.25 beta! THANKYOUTHANKYOUTHANKYOUTHANKYOU!!!!!!!
False alarm, so far it only seems to work sometimes (changing genres doesn't work at all...

This is a sig of some nature.
Psythik is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2006, 20:11   #138
etheriau
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Does not eject..Would be nice if we had the option to load on winamp startup or not.
etheriau is offline   Reply With Quote
Old 27th August 2006, 04:00   #139
littletinyfish
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Creative Zen Touch
Firmware: 2.10.05_0.00.10
Using Creative NJB Plugin v0.4
Windows OS: WinXP sp2
NOT WORKING

Any trouble shooting help?
littletinyfish is offline   Reply With Quote
Old 31st August 2006, 05:38   #140
smileboot
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Creative Zen Vision:M 30GB
Firmware: 1.41.01
Windows OS: Win 2k SP4
NOT WORKING

Dosent detect at all i have no problem transfering songs and videos with other software (vision:m dosent support 2k officaly the gits) if its a future plan to make the vision:m compatible make sure you include the ability to copy/create/edit playlists on the Vision:m
smileboot is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2006, 18:57   #141
mcd1978
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 12
I just got a Zen Vision M 30GB and plugged it in and Winamp picked it up immediately. I have the latest firmware and am running the newest beta of 5.25 868. I am running XP Pro SP2. That could be the reason why its not picking it up.
mcd1978 is offline   Reply With Quote
Old 5th September 2006, 19:13   #142
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
Quote:
Originally posted by smileboot
Creative Zen Vision:M 30GB
Firmware: 1.41.01
Windows OS: Win 2k SP4
NOT WORKING

Dosent detect at all i have no problem transfering songs and videos with other software (vision:m dosent support 2k officaly the gits) if its a future plan to make the vision:m compatible make sure you include the ability to copy/create/edit playlists on the Vision:m
you need windows XP to use playsforsure devices with winamp. Sorry!

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2006, 05:13   #143
nickc71
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Iriver

Iriver H10 20gb.
Win xp pro
firmware 2.51
http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_20gb_red.aspx
Not Working - hangs - I've waited for over an hour, maybe that isn't long enough - but the player basically needs to be reset after I attempt to connect it with winamp.... Works fine w/Napster, rhapsody, wmp
nickc71 is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2006, 17:27   #144
fuzzyhair
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 75
I am thinking about buying a new iPod. Will Winamp transfer files it it? Will it be able to play back the files gaplessly?
fuzzyhair is offline   Reply With Quote
Old 18th September 2006, 01:25   #145
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
Yes and yes.

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Old 19th September 2006, 21:15   #146
sandviper
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Zurich Switzerland / Europe
Posts: 7
iRiver H320
Firmware version 1.28

It doesn't appear to work at all; the ML simply doesn't see it, although it's supposed to be a <Plays For Sure-device>.
sandviper is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 05:01   #147
HawkSlayer
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Jersey
Posts: 2
Send a message via AIM to HawkSlayer
Toshiba Gigabeat F10
3.000US
Link to product Website
It was working
It worked i think with the old firmware (i forget the version number), but now winamp reads the mp3 player but it doesn't show the mp3's on it. Before I upgraded to the newest firmware, it did show the mp3's.

The MP3 Player did come with its own program called GigaBeat Room where you can easily add/remove songs or photos but I'd rather want to use Winamp.

EDIT: oh and also, it is PlaysForSure.
HawkSlayer is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 09:34   #148
CraigF
Passionately Apathetic
Administrator
 
CraigF's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Hell
Posts: 5,435
are you sure that the firmware upgrade didnt clear the device? I know that firmware upgrades on my Zen do that.

CraigF is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 10:58   #149
jbond23
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: London, UK
Posts: 32
Creative Zen Xtra

Zen Xtra with PFS firmware, and an 80Gb disk that now holds > 70Gb. It all works in Winamp including streaming off the player in Beta 5.25. Yum. Hooray!

Two mild hassles.
1) It takes quite some time to initialise. Maybe 2-3 minutes. I guess that's my fault for having such a fat device.

2) I was expecting playing tracks off the player to work via copy to local disk and then playing the file as normal in Winamp. What it seems to do is to copy to a temproary area and then stream the file. The downside to this is that Last.Fm won't scrobble streamed tracks. So while it all works from your end, my listening isn't turning up in Last.FM. Oh well.
jbond23 is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 13:53   #150
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
Re: Creative Zen Xtra

Quote:
Originally posted by jbond23
2) I was expecting playing tracks off the player to work via copy to local disk and then playing the file as normal in Winamp. What it seems to do is to copy to a temproary area and then stream the file. The downside to this is that Last.Fm won't scrobble streamed tracks. So while it all works from your end, my listening isn't turning up in Last.FM. Oh well.
having just seen your post on the last.fm forums as well (but i've not got my account details on this machine so i'll post here), as things currently stand i don't believe other plugins (such as the AS plugin) can query metadata from streamed media without other changes being made to the input plugins (ref here) so for the moment you're really looking at a winamp side change/implementation for such a feature (though of course the AS plugin would then need some way of knowing if it's a local streamed file from the portable device but ofcourse without the streamed metadata support that's pretty much pointless for the time being)

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 14:55   #151
jbond23
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: London, UK
Posts: 32
Thanks for the quick reply. I guess we're probably stuck with this. And I can understand why AS can't pick up streams.

The only solution I can think of in ml_pmp is to play the temporary file as if it was part of the media library. Because it's a valid local file, it should have the metadata in it. But I have no idea if that approach is possible. I suspect it won't be possible to put the temporary file temporarily into the media library and play it from there, then removing it afterwards.

There's a certain irony here. I've been copying files by hand off the player and into a temporary area on my hard disk, purely so that winamp could play them and AS pick them up. Maybe I should write some code completely independent of Winamp to do this.
jbond23 is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 15:24   #152
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
sorry, but http streaming is the only way it can work reliably.

Is the AS plugin open source? Because if it is, you could just extract the metadata from the url, which is always of the form:
http://127.0.0.1:<port>/?a=Artist&l=Album&t=Title&d=Device;.ext
Remember to urldecode the artist, album and title parameters!

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Old 26th September 2006, 15:31   #153
theillien
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Alexandria, VA
Posts: 46
Send a message via Yahoo to theillien
From "Autofill/'Send to -->' bug in 5.24/5.25"

Quote:
Originally posted by Rocker
http://forums.winamp.com/showthread....hreadid=238885

post in this thread..

what firmware are you using?(latest I hope)
are you using pmp_usb.dll for that device?
Well, I didn't have the latest firmware but just updated that. I looked under the plugins directory and saw pmp_usb.dll listed and under Portables in the Preferences window USB Device v0.5 is listed under Plugins. None of that matters though. Still freezes.

EDIT:
I tried the Autofill method again and while at first it seemed like it froze again after a few minutes it came back and said it would be putting X-number of files on my device. I clicked ok and it went about its business. I'll run it a few more times and post my results.

Last edited by theillien; 26th September 2006 at 15:57.
theillien is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2006, 19:25   #154
HawkSlayer
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Jersey
Posts: 2
Send a message via AIM to HawkSlayer
after the firmware upgrade, my mp3 player still had music on it and it still does.
HawkSlayer is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2006, 14:23   #155
jbond23
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: London, UK
Posts: 32
pmp to last.fm

Quote:
Originally posted by will
sorry, but http streaming is the only way it can work reliably.

Is the AS plugin open source? Because if it is, you could just extract the metadata from the url, which is always of the form:
http://127.0.0.1:<port>/?a=Artist&l=Album&t=Title&d=Device;.ext
Remember to urldecode the artist, album and title parameters!
I found a way. I'm using the old last.fm 1.1.10 plugin. There's a hidden registry key. Set allowhttp in
HKEY_CURRENT_USER\Software\Audioscrobbler\Winamp Plugin
to 1 and it reports the stream from my PMP correctly. If the value doesn't exist, create it. Hooray!
jbond23 is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2006, 17:58   #156
theillien
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Alexandria, VA
Posts: 46
Send a message via Yahoo to theillien
Re: From "Autofill/'Send to -->' bug in 5.24/5.25"

Quote:
Originally posted by theillien
Well, I didn't have the latest firmware but just updated that. I looked under the plugins directory and saw pmp_usb.dll listed and under Portables in the Preferences window USB Device v0.5 is listed under Plugins. None of that matters though. Still freezes.

EDIT:
I tried the Autofill method again and while at first it seemed like it froze again after a few minutes it came back and said it would be putting X-number of files on my device. I clicked ok and it went about its business. I'll run it a few more times and post my results.
Tried again after I got some new batteries. Same problem occurs. Autofill chokes everything. I have an Athlon XP 3200+ 2.20GHz, 1GB RAM. I had Taskmanager open when I pressed Autofill and watched as my CPU spiked to 100% and ran steady at that rate. RAM stayed flat at around 345MB used.

Again, iRiver T30MX. I don't think it has anything to do with the device connected. These problems are caused by the program.

It did this everytime I tested it.
theillien is offline   Reply With Quote
Old 1st October 2006, 19:43   #157
COtto1984
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: TX
Posts: 228
Send a message via AIM to COtto1984
Apple iPod 30GB WHITE
Software Version: 1.2
Working

My iPod will sync with my media library just fine initally. However, when I remove a file from the media library and re-sync my iPod, it goes through the process of removing the file(s) on my iPod. When I eject my iPod, and reconnect it, the iPod's media library shows the files are still there when they are really not. The media files themselves are gone, but it still shows they are there. I can manually remove them and it works just fine. The sync feature is not removing the "tag" itself.

COtto
COtto1984 is offline   Reply With Quote
Old 2nd October 2006, 14:34   #158
amazinmetboy
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 8
Zen Touch Confusion

I just today started looking into a way to play directly from my Creative Zen Touch 40GB player through Winamp. Am I right that there is no way to do direct playback through Winamp with this type of player? I don't much like the Crative Media Player that came with the device so I wanted to stick with Winamp if I could.
amazinmetboy is offline   Reply With Quote
Old 2nd October 2006, 14:40   #159
will
Nullsoft Newbie (Moderator)
 
will's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sheffield, England
Posts: 5,569
Direct playback should work with Winamp 5.3 and above.

Indeed, it is a new feature in Winamp 5.3.

DO NOT PM ME WITH TECH SUPPORT QUESTIONS
will is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2006, 22:45   #160
mictlan
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Los Angeles
Posts: 2
Send a message via AIM to mictlan
OK, I don't know where else to look or ask this but I'll try here. Does anyone know why my play counts and ratings don't get written (or saved) on my ipod?

Here's what happens:

1. I use winamp at work, play songs, rate them etc.
2. Then I eject and take my ipod home.
3. When i'm home, I plug in my ipod, and open iTunes.
4. When iTunes is done syncing, none of the songs that I played earlier that day, or rated, show as having been played (or rated). It's like I never listened to any of the music.

Is this a known issue? Any way to fix? Workarounds upgrades?


I am using winamp version 5.3 with Nullsoft iPod Plug-in v0.52 [pmp_ipod.dll]. And the latest version of iTunes (whatever that is as of yesterday).

Any help would be appreciated.
mictlan is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump