Old 18th December 2007, 06:26   #1
BSOD2600
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: USA
Posts: 82
Why did VIProductVersion format change

The last time I built my installer, I was using v2.30. Since I've updated to v2.33 MakeNSISW dies during the last bit of the installation with:
Quote:
Processed 1 file, writing output:
Adding plug-ins initializing function... Done!
Error: invalid VIProductVersion format, should be X.X.X.X
Error - aborting creation process
In all my previous versions, I have defined both numbers AND letters (i.e. 0.8.6j) and it's been fine. Now it's obviously not.

Is this a bug, or the way it's suppose to be enforced now?
BSOD2600 is offline   Reply With Quote
Old 18th December 2007, 12:38   #2
Afrow UK
Moderator
 
Afrow UK's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Surrey, England
Posts: 8,434
This has always been the case as far as I know.

Stu
Afrow UK is offline   Reply With Quote
Old 23rd December 2007, 01:07   #3
BSOD2600
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: USA
Posts: 82
I know for a fact, that it hasn't been enforced that way in the past. For example, here is part of my installer file from 7/26/2006 which worked fine:

code:

!define VERSION 0.8.6h
OutFile cacti-${VERSION}.${INSTALLVER}.exe
VIProductVersion 0.8.6.0
VIAddVersionKey ProductVersion "${VERSION}"

BSOD2600 is offline   Reply With Quote
Old 23rd December 2007, 18:37   #4
kichik
M.I.A.
[NSIS Dev, Mod]
 
kichik's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Israel
Posts: 11,343
Your code uses proper format for VIProductVersion. You're confusing it with VIAddVersionKey which supports whatever text you want.

NSIS FAQ | NSIS Home Page | Donate $
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." -- Confucius
kichik is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump