Old 19th January 2010, 09:19   #1
raghu_n
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: India
Posts: 2
Stream stops playing on web page

Hi,

We are running a Shoutcast server on our own Linux server www.marconimalayalam.com, port 8000.

On most of the machines the site works ok with good quality audio being played on the Flash player. But on some machines, stream gets stopped after 4-5min of playing. We tried with embedding Windows media player, result is same. But the stream can be heard continously on the same PCs if we play the url in Windows Media Player or WinAmp.

Any hint?

regards,
Raghu.
raghu_n is offline   Reply With Quote
Old 19th January 2010, 12:27   #2
Nick@ss
Moderator
 
Nick@ss's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Streamsolutions Headquarters
Posts: 11,953
Probably the flash player,

Flash and shoutcast do not work natively hand in hand and 9 times out of 10 does suffer from memory issues,

Many have tried to find a flash player that works with no issues and i still dont think it has been found,

It can depend on the available ram on the listening machine.

what player is it?

This isnt really a shoutcast issue and you should be looking on the flash side for a resolution as you have said it works in the other players.
Nick@ss is offline   Reply With Quote
Old 21st January 2010, 04:33   #3
raghu_n
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: India
Posts: 2
Thanks for the reply.

But even with embedding Windows native player, results are same. Sometimes gets stopped after some time.

regards,
Raghu.
raghu_n is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump