Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25th September 2012, 07:39   #1
twimbledorechakb
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Radio not playing - blank browser - Error Syncing to Stream

Under Online Services, I click on SHOUTcast Radio. I see a list of stations and click on one of their links. This takes me to a blank page with a divider down the 2/3rds right side. Nothing plays. Hitting the back icon doesn't work. I have to hit the Home icon to get back to a list. I even dragged a link to the main player window but I only get a red NO icon and a message scrolling which says "[error syncing to stream]." Bookmarks are working with variable success, as usual depending on if the stream is currently active or not. These are popular streams I'm hitting on, such as Vocal Trance, TechnoBase, etc. They work only when played or dragged into the main window from Firefox.

I've felt that Winamp browser has never functioned smoothly in all the years I've used Winamp. I'd prefer to use it through the program instead of going to the site through Firefox, though.


Thanks for any help.
twimbledorechakb is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Tags
error syncing stream, radio, shoutcast radio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump