Old 2nd December 2007, 16:29   #1
balleron24z
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Flip 3d Temporary Fix!!!

well i did some tinkering, and opened up a classic skin, to view all the files, bmps, cursors, etc. i decided to copy all of those file over to a modern skin folder, thinking it would show that classic skin in flip 3d and still have the modern on winamp. SUCCESS!!!!! it will show watever classic skin u put in watever modern skin folder. wen i say u put the classic skin into the folder, i mean, change the extension of a downloaded classic skin to .zip open it up, and copy all the files over to a modern folder!!!! well atleast i got somewhere with this. heres a screeny of it
Attached Images
File Type: jpg flip3d winamp fix.jpg (141.6 KB, 247 views)
balleron24z is offline   Reply With Quote
Old 2nd December 2007, 16:49   #2
Nunzio390
Nugatory Aluminator
Look it up

 
Nunzio390's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Tharsis Ridge (Martian lowlands)
Posts: 8,588
Send a message via AIM to Nunzio390 Send a message via Yahoo to Nunzio390
When I saw this thread you started here in the Winamp Tech Support forum and read your above post, I had no freakin' idea what you were talking about, and most likely nobody else would of either.

But thanks to a forums search for your other posts, I see that this is specifically related to this "old" thread in the Bug Reports forum...

Winamp 5.3 & Windows Vista RC2 "Flip" Views

So now it makes a bit of sense to me, and might to others if they click on the above link

Don't email or PM me concerning Winamp. Instead, either start a NEW TOPIC or post a REPLY in the appropriate thread in these forums. This will also benefit others who may have a similar question or problem. But before posting, please first Search the forums and read all FAQs and all Sticky threads.

ORB Remote Broadcast

[ Automated Jukebox | Nunzio's Home | Wacky Videos | Solve the Prunella Puzzle! ]
[ LINE RIDER! | My Resume | Virtual Chess | Composite Sketch | My Niece's Band ]
[ Plugins by Joonas | DrO's Winamp Plugins and Extras | K-Jöfol ]
Nunzio390 is offline   Reply With Quote
Old 3rd December 2007, 01:55   #3
balleron24z
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
:S i guess i didn't specify it was a vista bug. that might be why it was confusing. but yea this is a temporary fix until vista will use the modern skin in flip 3d and the taskbar thumbnail
balleron24z is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump