Old 20th August 2014, 17:36   #1
XFER
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Certain languages's tags suddenly not working

So, a couple days ago I was playing music and all fine. Then, yesterday, all chinese and japanese tags are replaced by little rectangles. This doesn't happen with hebrew or korean.

This happened out of nowhere, and I didn't do anything to change this. Is there a fix to this? And please tell me that if there is a fix, I can calm down cause the tags will be back to normal. Cause if not... it will be a pain to retag all of those files

Thanks!
XFER is offline   Reply With Quote
Old 24th August 2014, 17:34   #2
ChiggyChiggy
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 243
This sounds awfully alot like this issue from this thread http://forums.winamp.com/showthread.php?t=377658

Are you using that skin that hes using by any chance?

*If you have issues with Winamp, ensure you have the currently latest version Winamp v5.666 build 3516 & its patches that fix several issues
*To remove the currently dead Winamp online stuff, see here: removing online stuff
*If you miss the Autotag feature: Gracenote CDDB Autotag alternatives
ChiggyChiggy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump