Old 21st September 2000, 21:36   #1
Chainsaw
Guest
 
Posts: n/a
i need help, where can i find a webpage or something to get servers and ports to broadcast?...
  Reply With Quote
Old 22nd September 2000, 23:21   #2
Rinibin
Senior Member
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 167
Send a message via ICQ to Rinibin
If you want to use a server go and have a look at www.live365.com
There are instructions too, if I remember well.
If you want to set up your own server... Well that's not too hard either, but you should only do it if you have a fast and reliable connection.



------------------
--Marina
Rinibin Radio
Rinibin is offline   Reply With Quote
Old 25th September 2000, 05:42   #3
ALTERadio
Senior Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Okotoks, Alberta, Canada
Posts: 346
Broadcasting takes time to master guys! You think DJ Ari and DJ Lithium and the other boys got as big as they did without trial and error. No, I have been doing this for 1 1/2 years and I still have problems. Live365 is always a great starting point! Good luck in your braodcasting journey!

------------------
DJ G-LaNcE
Check out TrAnCeDaNcE Radio!
The Best Sound Quality at 56K On The Net!
ALTERadio is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2000, 08:59   #4
jaz
Guest
 
Posts: n/a
what do u have to do to setup your own server ?
  Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump