Old 21st December 2004, 15:12   #1
exander
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 15
Problems with ASIO - newbie

I've installed ASIO correctly, I think. However, my card (Chaintech av710) doesn't show up in the drop down list. Am I missing something?
exander is offline   Reply With Quote
Old 21st December 2004, 17:09   #2
exander
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 15
Anyone?
exander is offline   Reply With Quote
Old 21st December 2004, 19:49   #3
gaekwad2
Foorum King
 
gaekwad2's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: bar2000
Posts: 11,457
Did you install ASIO4ALL (and the VIA drivers, though I don't know if they're really required)?
gaekwad2 is offline   Reply With Quote
Old 22nd December 2004, 01:16   #4
exander
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 15
I installed ASIO4all and the card shows up as "beyond logic" in the ASIO4ALL control panel. UGH!!

Also, the card doesn't show up in the ASIO settings in Winamp. It does, however, show up when I use direct sound.

Please help.
exander is offline   Reply With Quote
Old 22nd December 2004, 01:34   #5
gaekwad2
Foorum King
 
gaekwad2's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: bar2000
Posts: 11,457
Alas I don't have a Chaintech card so I can only reproduce what I've read elsewhere.

Did you try asking for help at Head-FI? A lot of people there use the AV 710.
gaekwad2 is offline   Reply With Quote
Old 22nd December 2004, 01:38   #6
exander
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 15
I will try that. Thanks.
exander is offline   Reply With Quote
Old 29th June 2005, 09:34   #7
dzoge
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3
Use professional souund card because these manufacturers put more time and money in writing a good asio driver.
dzoge is offline   Reply With Quote
Old 29th June 2005, 10:08   #8
gaekwad2
Foorum King
 
gaekwad2's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: bar2000
Posts: 11,457
Your advice comes a bit late.

(Iirc he upgraded to an E-MU 0404 a few weeks later.)
gaekwad2 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump