Old 5th January 2014, 08:11   #1
undead_assault
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Auto-Tag Button Disabled

I am using Winamp 5.666 Pro on Windows 7 64 Bit SP1. The problem is the auto-tag button on File Info window is disabled, the menu Send to --- Auto-Tag is also missing too.




I already reinstall Winamp and made sure that Auto-Tag feature is checked, the ml_autotag.dll file is also existing in C:\Program Files (x86)\Winamp\Plugins.
Attached is the extended report, I also wrote it here

http://paste.plurk.com/show/1761780/

How to enable the auto-tag function? Please kindly advise. Thanks a lot for your helps.
Attached Files
File Type: txt Winamp_Info_Report_01-05-2014.txt (22.8 KB, 236 views)
undead_assault is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2014, 09:14   #2
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 4,659
Hi undead_assault,

Try the latest version.

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=373755

Winamp Pro v5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen v1.0 by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit v1809 desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2014, 09:55   #3
undead_assault
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Aminifu View Post
Hi undead_assault,

Try the latest version.

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=373755
My version is already the latest build which released December 12th, 2013. But after reading the thread you linked, now I know that if auto-tag is disabled if internet connection is not set in preferences section.
- [misc] Disable all online features (plg, autotag, online services, etc) if no internet connection is selected in Prefs
After I change it to Always Connected, the auto-tag menu and button are enabled again.
Problem solved.

Thanks
undead_assault is offline   Reply With Quote
Old 5th January 2014, 10:02   #4
Aminifu
Forum King
 
Aminifu's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 4,659
Quote:
Originally Posted by undead_assault View Post
My version is already the latest build which released December 12th, 2013.
The report you provided says Build 3512 and the latest is 3516. But I'm glad things are working for you again.

Winamp Pro v5.666.3516 fully-patched - Komodo X Touchscreen v1.0 by Victhor skin
Windows 10 Home 64-bit v1809 desktop - Logitech Z906 5.1 speaker system
Aminifu is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump