Old 26th December 2020, 15:03   #1
BLCR
Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 68
Changing servers...

How does one change their stream server information on their account? We are changing servers and this means getting a new IP and port number.

When logging in to the account, there is nothing in settings that allows me to change the current IP and port to the new one either on Basic, Advanced, or Streams.
BLCR is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2020, 20:31   #2
djSpinnerCee
Forum King
 
djSpinnerCee's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hollis, Queens/The Bronx, NYC
Posts: 3,548
you shouldn't have to change it, your authhash should cause the info about the dnas to update to your new server.

just use the same authhash.
djSpinnerCee is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2020, 21:25   #3
LStratmann
Senior Member
 
LStratmann's Avatar
 
Join Date: Dec 2019
Location: Germany
Posts: 402
The IP and the port will be taken automatically.
LStratmann is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump