Old 29th March 2004, 17:39   #1
cystgoons
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4
Streaming NSV - Buffer UnderRuns??

First, I have a MSI TV@NYWHERE Capture card, and it does a marvelous job of capturing the video/audio for its affordable price. However i started playing around with NSV last night. I read the post of NSV for idiots, and the Intros to NSV. I've installed the vo3 vo6 codecs as well as many others for capturing video.

I've put up a shoutcast server on a 10mbit server from Chicago, IL.

I ping < 40ms to the server from home and work. I'm capturing Comedy Central through Coax analog signal and feeding it thru the capture card to NSVTools where I am streaming. I would like to stream the video at 192kbps and audio at 128kbps or something close. This is for a friend in Holland who came over last week and wants to be able to watch Comedy Central in Holland

However, last night after many tries it worked great! However, today It is very choppy, re-buffers every 10 seconds at the minimum.

Is there any settings I should try, different codecs, utils etc?

If you would like to see the stream to know what I mean PM me.

I'm on a cable connection at home with 384kbps upstream.

Thanks,

** I just Remoted into my box at home to change channels, and now I get this error: Cannot Create Audio Capture Filter ** from nSV Tools on its initial load*
cystgoons is offline   Reply With Quote
Old 29th March 2004, 18:21   #2
cystgoons
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4
Also, I just checked out my Device manager... now my sound card is missing
cystgoons is offline   Reply With Quote
Old 29th March 2004, 19:14   #3
cystgoons
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4
Anyone? Assistance.....
cystgoons is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast TV / Nullsoft Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump