Old 11th June 2008, 22:14   #1
paul90kor
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
People cannot connect to my server?!

First, I want to apologize for making this topic because I am very sure something like this is discussed everyday.

I tried to search for same topic but i just couldnt find one.

I got everything running great, shoutcast added my server and everything, but I cannot connect to it from a different computer.

This is my IP 67.68.8.39
and here are my logs
===========================
<06/11/08@17:08:14> [source] connected from 127.0.0.1
<06/11/08@17:08:14> [source] icy-name:Add ME ; icy-genre:K
<06/11/08@17:08:14> [source] icy-pub:1 ; icy-br:24 ; icy-url:URL submitted by user.
<06/11/08@17:08:14> [source] icy-irc:#shoutcast ; icy-icq:0 ; icy-aim:N/A
<06/11/08@17:08:15> [dest: 205.188.234.101] starting stream (UID: 8)[L: 1]{A: SHOUTcast Directory Tester}(P: 0)
<06/11/08@17:08:25> [dest: 205.188.234.101] connection closed (0 seconds) (UID: 8)[L: 0]{Bytes: 286643}(P: 0)
<06/11/08@17:08:27> [yp_add] yp.shoutcast.com added me successfully
<06/11/08@17:11:27> [yp_tch] yp.shoutcast.com touched!
paul90kor is offline   Reply With Quote
Old 11th June 2008, 22:20   #2
paul90kor
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
What I tried doing on the other computer is

click "tune in" download the .pls file

then loading it into winamp and playing it.

What happened was it said [connecting]

then became [timed out]

is this the right way to tune in?
paul90kor is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump