Old 7th July 2003, 17:22   #1
Joel
Debian user
(Forum King)
 
Joel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arch land
Posts: 4,917
New web mail address, next day got virus

What you think?
Just create another Yahoo! Mail address...
Next day, got 3 attach with "unknown file parameter"...

Run Yahoo!'s virus services...and found them...
What's about that ?


* PC: Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM: Archlinux-i686 with MATE.
* Laptop: Intel Core 2 DUO T6600 @ 2.20 GHz with 4 GB RAM: Archlinux-x86-64 with MATE.
Joel is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2003, 18:48   #2
Avion
Major Dude
 
Avion's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 870
I didn't get that. I just aim-less-ly delete things.
lmao

formely known as knightfairy > Theodis > DJ Theodis
Avion is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2003, 19:04   #3
ctn|chrisw
Forum King
 
ctn|chrisw's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Hell
Posts: 3,309
I have yet to get one e-mail on my aol account. Prolly cause I turned off the mail box :>


ctn|chrisw is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2003, 21:43   #4
eleet-2k2
Forum King
 
eleet-2k2's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Mobil Ave.
Posts: 5,381
That never happened with my yahoo accounr.

"Welcome to the Island of people who know too much."..."Did you really think balloons would stop him?!"
See what I'm listening too.
eleet-2k2 is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2003, 23:30   #5
Starbucks
Forum King
 
Starbucks's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Forums
Posts: 2,685
What kind of virus was it? *.eml virus I suppose?
Starbucks is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Community Center > General Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump