Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 6th February 2011, 19:11   #21
Juanus
Major Dude
 
Juanus's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Santa Monica, CA
Posts: 734
Send a message via AIM to Juanus
Quote:
Originally Posted by DJ Egg View Post
@Juanus
If you weren't experiencing any problems with pmp_ipod v0.81 from Winamp 5.601 then you should stick with that version.
This test version of pmp_ipod v0.82 was intended just for people who are experiencing the "no music shown on ipod after eject" problem with Winamp 5,601/pmp_ipod v0.81

@misterreed
Hmm, not good :-(
This will most certainly need looking into...

So it worked okay for the first few times (or just once?) and then the crash started occuring on subsequent attempts?

@Juanus
Are you getting the same crash as misterreed?
I have Windows 7 so unfortunately, it doesnt give me good crash information. I went back to the Distro version of pmp_ipod and everything works fine! I just wanted to test the newer builds just in case something cool happens. (sometimes crashes are kinda cool, no?)
Juanus is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump