Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 2nd April 2018, 21:31   #1
jwptrek
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 12
Delete command not deleting files in Windows directories

I am having a problem where my uninstaller is not deleting files properly from Windows folders.

The commands are (I've put some placeholders in for confidentiality):
Delete $WINDIR\system32\[filename].dll
Delete $WINDIR\sysWOW64\[filename].dll
Delete $WINDIR\system32\drivers\[filename].sys

My current suspicion is that the DLL files are in use by a different driver not just mine, since they are API DLLs. The sys file is only for my driver, however, and I know the driver is being removed from Windows. It doesn't get deleted either. However, the uninstaller gives no error when it tries to delete the files.

I am going to run the installer and uninstaller on a clean boot machine to see if I get different behavior. I was hoping however that someone would have ideas to make the files delete properly
jwptrek is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Developer Center > NSIS Discussion

Tags
delete, system32, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump