Old 23rd November 2006, 01:58   #1
wolfcom
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
Shoutcast "Tune In" doesn't open

When clicking Tune In on Shoutcast nothing happens - the station does not open in Winamp (5.31).
If I drag the station from Shoutcast to the Winamp window then it works. That goes for any station.
Whats wrong ?
wolfcom is offline   Reply With Quote
Old 23rd November 2006, 02:29   #2
Sawg
Forum King
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ
Posts: 7,456
Send a message via ICQ to Sawg Send a message via AIM to Sawg Send a message via Yahoo to Sawg
Sounds like a browser issue, then.
But make sure Winamp is associated with the PLS extension.

| Brought to you by ^V ^C | The one... the original... no seriously!
Sawg is offline   Reply With Quote
Old 23rd November 2006, 11:53   #3
wolfcom
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
@Sawg
Thanks for your reply.
Just checked - PLS is among associated extensions.
I use Firefox but it's the same with IE.
Any other suggestion ?
wolfcom is offline   Reply With Quote
Old 24th November 2006, 18:30   #4
KOOLguy
Senior Member
 
KOOLguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 100
make sure winamp agent is enabled:

Preferences|File Types|Enable Winamp Agents
KOOLguy is offline   Reply With Quote
Old 24th November 2006, 23:23   #5
wolfcom
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
Tnx for the suggestion - Winamp Agent is enabled,
but that does not help.
Any more hint anyone ?
wolfcom is offline   Reply With Quote
Old 25th November 2006, 00:10   #6
sputnik radio
Major Dude
 
sputnik radio's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Dallas
Posts: 871
uninstall winamp and reinstall the latest version.
sputnik radio is offline   Reply With Quote
Old 25th November 2006, 02:56   #7
wolfcom
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 24
@sputnik radio
Even though I had done that earlier to 5.31 and that didn't
improve things - I gave it yet another try with 5.32 and that
did it ! Tnx for the push.
wolfcom is offline   Reply With Quote
Old 25th November 2006, 02:59   #8
hackerdork
Forum King
 
hackerdork's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Earth Circa sometime.
Posts: 3,297
well is not a bug with shoutcast or winamp. It works for me, I use IE7 or FF 2.0 (preferred ).

It's your system.

looks like you got it fixed too.. doh.

~ According to the ship's log we're down to our last 3000 vomit bags.It'll never be enough.
search the forums! don't PM me on how-to, or ask me to setup you system. you do it so you learn.
hackerdork is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Shoutcast > Shoutcast Discussions

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump