Old 26th April 2006, 18:40   #1
Trojanboy_22
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 8
New Winamp 5.21 Unable To Locate Compent

Guys, Been using win amp for over 6 years product rocks. Upgrade 5.21 P-4 3.0 XP Home 1 Gig Mem. Error Message: This application has fialed to start becasue MSVCR71.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. (Whats up with this???) should I roll back to last version. I have deleted and reinstalled and rebooted twice. HELPPPPPPPPPP TY
Trojanboy_22 is offline  
Old 26th April 2006, 19:02   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,070
What's your Windows OS?

There should be an msvcr71.dll in the Winamp root folder
(C:\Program Files\Winamp by default)
Is it not there? It's included in the Winamp installer.

If it is there, then I'm not sure why you'd get that error message....
unless some plugin is calling it, but can't find it.

You could try copying that file to either the Winamp\Plugins folder
or your %system% folder (eg. C:\Windows\System32 under WinXP)
DJ Egg is online now  
Old 27th April 2006, 00:01   #3
Trojanboy_22
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 8
DJ read my text OS is XP. ALL versions of winamp have worked on this putter. This version is asking for a zlclient component not found. That has to do with zonealarm and your product. And this behavior is only with this product so look at your code and give me a fix.

TY
Trojanboy_22 is offline  
Old 27th April 2006, 02:24   #4
Lewis Holt
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 194
Lewis Holt is offline  
Old 27th April 2006, 02:32   #5
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,070
crosspost
DJ Egg is online now  
Closed Thread
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump