Old 1st May 2019, 08:51   #1
sane
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
Comment field in Media library

I have recently upgraded to 5.8 on my existing laptop and also installed 5.8 for the first time on a new laptop. I use the Comment column in the media library extensively. The comment column is not being displayed on the new machine, but is till there on the old machine. Where is it hiding please?
sane is offline   Reply With Quote
Old 1st May 2019, 14:20   #2
oldboy
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Although I don't actually make use of it, the Comments field is still there for me, on at least 3 PCs running 5.8.

I will ask the obvious question here; Have you right-clicked on the column-header and done a customize? Perhaps removing from the custom list and a fresh "add" might trigger something?

Although I don't use it, I still display it, as I suspected that extra data in some of the Tag fields were causing crashes or weird behaviour in some portable players that I had.
oldboy is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2019, 08:57   #3
sane
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
Many thanks

Many thanks - your "obvious" question was spot on. I should have guessed that one.
sane is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Technical Support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump