Old 17th November 2010, 10:36   #1
alibamas
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Cannot export playlist to local media

In version 5.58 it works fine to create playlist but when I try to export to local media it just hangs, tried on 4 different computers with same result. Older versions works fine but have other bugs I don't want.
alibamas is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2010, 18:41   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,075
Hmm, I'm not sure if I understand what you mean....
What are you trying to do exactly? What is the exact step-by-step method of reproduction?

Does the same problem exist in 5.59-beta?
DJ Egg is online now   Reply With Quote
Old 30th November 2010, 10:36   #3
alibamas
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
More info

I have about 17.000 songs on a NAS, I can import them to a playlist, works ok, but then I want to export them to local media. Then it hangs and I have to reinstall a older version that do work, but all the info in the database is gone and I get other errors such as don't beeing able to download sleeves....

Haven't tried 5.59 Beta couse I didn't know it existed, I search for it and will try...

Ali
alibamas is offline   Reply With Quote
Old 30th November 2010, 10:41   #4
DrO
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27,873
v5.6 is now out (so would ignore the beta version).

-daz
DrO is offline   Reply With Quote
Old 21st December 2010, 09:51   #5
alibamas
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
That problem dissapeared with 6.0, instead the more minor problem of not showing all indexinfo came to life... I mean in the top window it shoul show for example 4 of 12 if I have filled in 4/12
alibamas is offline   Reply With Quote
Old 21st December 2010, 09:53   #6
alibamas
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Couse I mean 5.6 not 6.0
alibamas is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2010, 09:40   #7
rraimond
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Same problem: send playlist to USB stick

Hi
I can confirm alibamas' problem: as since this version (5.601) the "Send to.." command does not work properly anymore.

Here's the situation:
I have some playlists filed locally on c:\[User]\Music and imported in Winamp, they appear under the "Playlists" Menue on the left.

I want now to copy the playlist to a usb stick, say on drive F\:

I go to the playlist i want to copy, right click and use the "Send to" command, selecting drive F: as destination.

Winamp now copies all the local music files to the new location on F:\ with correct sub-folders, but the playlist itself (e.g. Silbando.m3u) is either empty or contains only a fraction of the songs....

Cheer's
Rene
rraimond is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Tags
local media, playlist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump