Old 9th March 2002, 13:23   #1
colinmann
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: UK
Posts: 3
winamp credits

did you know that if you have the vitrulatisation onto spectrum analyser mode, the winamp credits "drum" will not move? interesting...
colinmann is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2002, 17:47   #2
DJ Egg
Techorator
Winamp & Shoutcast Team
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 36,069
vitrulatisation ?@!&?$!%?

Anyway, no . . . I didn't know!
Basically because I can't reproduce it.

I take it you're talking about the Credits screen in the About Box ?
Works perfectly fine for me with Spectrum Analyzer and/or Oscilloscope running.

Must be something to do with your videocard drivers or DirectX installation, or some dodgy 3rd-party Winamp plugin you might've installed. Though you didn't provide any of this information.

Sticky: How to write a useful bug report
Sticky: Common 'bugs' (please read BEFORE posting on this forum)
Sticky: New pre-v2.8 stuff (please install before whining)
DJ Egg is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Winamp > Winamp Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump